9 Αυγ 2017

ΜΑΜΑΔΟΒΟΛΛΕΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ

Ο Απολλώνειος σύλλογος Λάρισας θα ξεκινήσει και τη φετινή χρονιά το τμήμα ενηλίκων για μαμάδες και για όλες τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν βόλλευ και να γυμναστούνε. Το τμήμα αυτό θα λειτουργήσει για τρίτη χρονιά καθώς κάθε χρόνο όλο και περισσότερες μανούλες μαζεύονται στην παρέα μας.
Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Σάββατο στο 10 γυμνάσιο Λάρισας στην Ηρακλειανού, και υπάρχουν δύο τμήματα έτσι ώστε να γίνεται σωστή προπόνηση και ποιοτική.

Προπονήτρια του συλλόγου είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδος η Λίτσιου Εύη καθήγητρια φυσικής αγωγής και αθλητισμού η οποία προπονεί δύο ώρες το κάθε τμήμα και βοηθάει όλες  τις μανούλες και τις ενήλικες έτσι ώστε να γυμναστούν σωστά και χωρίς τραυματισμούς.
Οι μανούλες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και σε φιλικούς αγώνες με τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, ο σύλλογος θα δώσει δωρέαν μπλουζάκι προπόνησης κ η εγγραφή είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνίστε μαζι μας στο  6977636505 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο αθλητικός σύλλογος Λάρισας Απολλώνειος είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει τις δυο μεταγράφες για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Κ...