7 Μαρ 2016

AHTTHTEΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

Οι παγκορασίδες β του απολλώνειου στις δυο τελευταιες αγωνιστικές πήραν δυο νίκες μια με την Αέλ και με τον Φιλαθλητικό. Όλες οι αθλήτριες έπαιξαν πολύ καλά και με όπλο το σερβίς κ την άμυνα κατάφεραν να πάρουν τις νίκες . Τα κορίτσια αγωνίστηκαν πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και οι περισσότερες είναι μαθήτριες του δημοτικού.
Τα κορίτσια του Απολλώνειου απέδειξαν ότι αξίζουν πολλά καθώς οι πεισσότερες ξεκίνησαν τη φετινή χρονιά το βόλλευ και με σοβαρή δουλειά και προπόνηση κατάφεραν να κάνουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση και να κερδίσουν τους αγώνες.
Οι προπονητές του συλλόγου Έυα Λίτσιου και Κωνσταντίνος Ρούστας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε προπόνηση και μαθαίνουν σε όλες τις αθλήτριες την σωστή τεχνική του αθλήματος και με την εμπειρία τους στο χώρο του αθλητισμού μαθαίνουν όλα τα μυστικά του αθλήματος στα κορίτσια.

οι αθλήτριες που αγωνίστικαν είναι:Ζαγγογιάννη Χ. Προβίδα Β. Πατσίκα Β. Ρούστα Β. Κουτσιμανή Γ. Λιόλιου Α. Μαλλισιώτη Ε. Χατζή Ε. Μπακαβέλου Γ. Νταμπαλέτσιου Μ. Γκίτση Λ. Βασδαβάνου Α. Σακκά Β. Κανάνη Ρ. Γκίτση Ε. Μπασδέκη Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο αθλητικός σύλλογος Λάρισας Απολλώνειος είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει τις δυο μεταγράφες για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Κ...