19 Σεπ 2015

ΜΑΡΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ AYTO ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σήμερα που οι χορηγοί επαγγελματικών ομάδων είναι είδος προς εξαφάνιση,υπάρχουν ακόμη επιχειρηματίες στη Λάρισα που στηρίζουν τους αθλητικόυς συλλόγους.

Ο κύριος Τσουμάνης Παναγιώτης, θα στηρίξει την ομάδα βόλλευ για τη νέα χρονιά.

Η εταιρεία "AUTO TSOUMANIS" εδρεύει στην οδό Σωκράτους 71 στη Λάρισα από το 2005 και δραστηριοποιείται στον χώρο της τετρακίνησης, στην αγορά και πώληση αυτοκινήτων και δικύκλων. Με βάση την πολύχρονη πείρα  και την αγάπη τους για αυτό που κάνουν προσφέρουν την καλύτερη λύση στην αγορά αυτοκινήτου με τις καλύτερες τιμές στη Θεσσαλία! 

Για εμάς αποτελεί ευθύνη η πώληση αυτοκινήτου γι' αυτό και διαρκώς αναζητούμε αυτοκίνητα που θα αποτελούν διαφήμιση για την εταιρεία μας. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που μέσα στην πενταετία 2005-2010 καταφέραμε και κάναμε πάνω από 1000 ευχαριστημένους πελάτες.
Ένας νέος, ιδιαίτερα προσεγμένος και περιποιημένος χώρος, με πολλούς διαδρόμους απο τους οποίους δεν λείπει κανένα προϊόν, με πολλούς ευγενικούς και εξυπηρετικούς υπαλλήλους και κυρίως ελληνικά, εγχώρια και προϊόντα ντόπιων παραγωγών.Μια επιχείριση, ένα νέο υπερμάρκετ θα λέγαμε, στο κέντρο του Πλαταμώνα, με πολλές παροχές και απίστευτα οικονομικές και καλές τιμές.
Έτοιμο είναι και το σούπερ μάρκετ στη Λάρισα  στην  23ης οκτωμβριου 66-68 εναντι αγιου κωνσταντινο.
 Οι Ασφάλειες Tsoumanis σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου μπορεί να προσφέρει εξασφάλιση του οχήματος σας απ'τους άλλους καθημερινούς κινδύνους πάντα με ανταγωνιστικές τιμές.
 
Βασικές καλύψεις οχήματος:
 
- Κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων (1.000.000€) 
- Κάλυψη σωματικών βλαβών έναντι τρίτων (1.000.000€)
- Υλικές ζημιές ανασφάλιστου οχήματος
- Φροντίδα ατυχήματος (24 ώρες το 24ωρο)
 
 
Συμπληρωματικές καλύψεις οχήματος
 
- Πυρός - Τρομοκρατικών ενεργειών
- Ολική ή/και μερική κλοπή
- Θραύση κρυστάλλων
- Καιρικών συνθηκών (Σεισμός, Θύελλα, Χαλάζι, Άνεμος)
- Νομική προστασία
- Οδική βοήθεια
 
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο αθλητικός σύλλογος Λάρισας Απολλώνειος είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει τις δυο μεταγράφες για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Κ...