9 Αυγ 2019

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο αθλητικός σύλλογος Λάρισας Απολλώνειος είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει τις δυο μεταγράφες για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΛΙΜΠΕΡΟ

Η Κυριάκου Θεοδώρα είναι γεννημένη το 1997 και ξεκίνησε το βόλλεϋ στη ηλικία των 12 ετών στην ΕΑλ με βασική της θέση του λίπερο.Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα του Φοίβου Γιάννουλης με προπονητή τον κ. Γιώργο Λιλή και έπειτα με την Αναγέννηση Καρδίτσας με προπονητή τον κ.Μάκη Χατζή.Φέτος θα αγωνιστεί στην ομάδα του Απολλώνειου.
Η Κυριάκου Θεοδώρα αφού υπέγραψε με υποσχετική στην ομάδα μας τόνισε.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που φέτος θα μου δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστώ με την ομάδα του Απολλώνειου και την προπονήτρια κ.Εύα Λίτσιου.Θέλω από την μεριά μου να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύν8η τους και είμαστε έτοιμοι για την άνοδο στην Β’ Εθνική.
Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική περίοδο σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας»

ΤΖΙΚΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΘΕΣΗ:ΛΙΜΠΕΡΟ

Γεννημένη το 1984.

Ξεκίνησε το volley στην ηλικία των 9ετών στην Α.Ε.Λ και αγωνίστηκε για 16 χρόνια. Συμμετείχε στη γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Λ στην Α 2 κατηγορία(1993-2009) 11 χρονια με τη θέση Λίμπερο.


Στα τόσα χρόνια πορείας συνεργάστηκε με τους προπονητες: 

Δημήτρη Κολοκοτρώνη, Λάμπρο Κήτσιο, Λάμπρο Πράπα. 

Έπειτα το 2013-2014,2014-2015..Επαιξε στη Νίκαια Λάρισας με τον προπονητή Κωνσταντίνο Ματίκα.

Η Μαριάνθη αφιερώθηκε στη μητρότητα καθώς είναι μανούλα δυο παιδιών και θα βοηθήσει την ομάδα όσο μπορεί στο προπονητικό κομμάτι .


Είναι μια πολύ έμπειρη αθλήτρια πολύ συνεργάσιμη και ευγενική και έχει βοηθήσει και τη ομάδα ως προπονήτρια στις ακαδημίες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ο αθλητικός σύλλογος Λάρισας Απολλώνειος είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει τις δυο μεταγράφες για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Κ...